Lütfen bekleyin..



Batman Polisinden Uyuşturucu Tacirlerine Darbe

25 Mayıs 2022, 16:09 - Okunma: 502

Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve Ekibinin gayretli ve başarılı çalışmalarıyla torbacılık yöntemiyle uyuşturucu tacirliği yaptıkları tespit edilen 18 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon düzenledi. 20 adrese yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyon neticesinde 21 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, 44 şüpheli hakkında ise uyuşturucu madde kullanımından adli işlem başlatıldı.

20 ADRES ARANDI 

Operasyon esnasında; uyuşturucu madde kullanmak suçundan aranan İ.G, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan aranan H.K, uyuşturucu madde ticareti suçundan 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.D. isimli şahlar yakalandı. Şüphelilere ait ikametlerde yapılan aramalarda; 1 kilo 224 gram metamfetamin, 1 kilo 769 gram esrar, 8 parça satışa hazır halde 40 gram sentetik kannobinoid, 3 parça satışa hazır halde 6 gram eroin,  2 adet hassas terazi ele geçirildi. Ayrıca uyuşturucu madde kullanmak suçu kapsamında 44 şüpheli hakkında ise adli işlem başlatıldı. 


MÜDÜR KIRAÇ’TAN ANNELERE ÇAĞRI

Basın açıklamasında konuşan ve annelerin uyuşturucu ile mücadele konusunda kilit rol aldıklarını ifade eden Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç "Emniyet Müdürlüğü Narkotik detektiflerimiz gene güzel bir çalışmaya imza attılar. 6 aylık bir çalışma neticesinde Başsavcılığımızın talimatıyla toplamda 21 şahıs gözaltına alındı. Öldürücü darbesi en fazla olan sentetik, metanfetamin dediğimiz kristal bir madde. İlimizde uyuşturucudan kaynaklı bir ölüm olmasa da ama ülkemizde bu maddeden kaynaklı ciddi ölümler var.  Ben buradan annelere seslenmek istiyorum. En iyi narkotik polisi annem projemiz var. Gerçekten bu projeyi özellikle annelerimize anlatmaya devam ediyoruz. Annelerimiz çocuklarının lütfen ne yaptığını, kimlerle görüştüğünü, nasıl bir arkadaş çevresi olduğunu yada en azından uyuşturucuya yönelik bir belirti olduğu gün itibariyle mutlaka tedbir almalı ve ilgili kurumlarla iletişime geçmelidirler" dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=