Lütfen bekleyin..



CHP’de İktidar Hareketliliği

25 Mayıs 2022, 16:05 - Okunma: 358

CHP Milletvekili, Parti Meclisi üyesi ile Belediye Başkanlarının yer aldığı Saha Çözüm Masası Batman'da partililerle bir araya geldi. Real Konak Otel konferans salonunda düzenlenen toplantıya çok sayıda partili katılırken, CHP Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar’da selamlama konuşması yaptı. Program kapsamında Mersin Mezitli belediye Başkanı ile Beşiktaş Belediye Başkanı’da

Batman’da vatandaşlarla bir araya geldi. 
CHP HEYETİ OLARAK SAHADAYIZ”
Ardından konuşan CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün yaptığı konuşmada CHP'nin Meclis grubunda 11 komisyon, genel merkezde 7 komisyonunun oluşturulduğunu belirterek bu komisyonların 81 ilde çalışma yürüttüğünü belirtti.
Batman ziyaretlerinin bununla sınırlı kalmayacağını 3 ay boyunca kentte temaslarda bulunacaklarını dile getiren Tüzün, "Daha fazla inanç içerisindeyiz. Bu dönem başta Genel Başkanımız olmak üzere tüm MYK üyelerimiz, parti meclis üyelerimiz, yüksek disiplin kurulu üyelerimiz ve milletvekillerimiz sahadayız.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi olarak iktidar olacağımıza inandık ve bunun gayreti içerisindeyiz." dedi. Heyet düzenlenen basın toplantısının ardından Tekstil Kentte partiye katılan gençlere rozet takıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=