Lütfen bekleyin..



Vali Canalp için mesai erken başlıyor

24 Mayıs 2022, 16:08 - Okunma: 877

Edirne Valiliği görevinden Batman’a geçen hafta atanan Vali Canalp kurum ziyaretlerini sabahın ilk ışıklarıyla gerçekleştiriyor.Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem CANALP, saat 05:00’te Batman İl Özel İdaresini ziyaret ederek yürütülen çalışmalara ilişkin Genel Sekreter A.Kadir ÖZER’den brifing aldı. Özer İl Özer idaresinin Batman merkez ve ilçelerinde yürütülen proje ve çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Toplantıda birim müdürleri ve şef’lerde yer aldı. Batman’a atandığından bu yana yaptığı ziyaretleriyle gündeme olan Vali Canalp Kurum ziyaretlerini sabah erken saatlere alarak adeta zamana meydan okuyor. Günün büyük bölümünü kurum ziyaretleri ve mahallede halk ziyaretlerine ayıran Vali Canalp’ın bu tutumu Batman’da memnuniyetle karşılanıyor.
BELEDİYE PERSONELİYLE TANIŞTI
 Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Batman Belediyesi hizmet binasını ziyaretinde birimleri tek tek dolaşarak belediye personeli ile tanıştı ve birimlerin yürüttüğü çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.


ŞEYH HALİDİ ANMA ŞENLİĞİNE KATILDI
Batman Valisi ve Belediye Başkan vekili Ekrem CANALP hafta sonu on binlerce kişinin katıldığı Şeyh Halid’i anma ve aş dökme etkinliklerine katılarak burada Şeyh Selman Bağdu ve Beşiri Belediye başkanı Sait Karabulut’la bir araya geldi. Vali Canalp burada Türkiye’nin dört bir yanından gelen vatandaşlarla da selamlaştı. Zilan Şeyhi Selman Bağdu ziyaretinden ötürü Vali Ekrem Canalp’a teşekkür etti. 


VALİ CANALP’I MAHALLEYE DAVET ETTİLER
Batman’da kenar semtlere yaptığı ziyaretleriyle gündem olan Vali Canalp’ı şehrin bir çok yerinden vatandaş sosyal medya üzerinden kendi mahallelerine de davet ettiler. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=