Lütfen bekleyin..



Batman Park’ın satışı gerçekleşti

23 Mayıs 2022, 21:01 - Okunma: 941

Mülkiyeti Batman Belediyesine ait olan Batman Park’ın satış ihalesi gerçekleştirildi. Gerçekleşen ihaleye tek katılan şirket olan Golden Park Turizm Yapı ve İşletmecilik Taahhüt İmalat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kazandı.Batman Belediyesi tarafından 6 ay önce ihaleye çıkarılan ve daha sonra alıcı bulmayan Batman Park AVM ikinci kez ihaleye çıkartıldı. İhaleye Batman Parkın mevcut yönetimi

olan Golden Park Turizm Yapı ve İşletmecilik Taahhüt İmalat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tek katıldı. 140 ortaklı şirket ihaleyi kazanarak AVM’nin mülkiyetine de sahip olmuş oldu.
“GAYRİMENKULÜ TABİRİ CAİZSE İKİNCİ KEZ SATIN ALMIŞ OLUYORUZ”
Konu ile ilgili Golden Park Turizm Yapı ve İşletmecilik Taahhüt İmalat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinden yapılan açıklamada, “Kamuoyunu sanki bu AVM’yi belediye yapmış, halihazırda kira getirisinin olduğu ve mülkiyetinin tamamının Belediyeye ait olduğu algısı oluşturulmaya çalışılsa da gerçek bu değildir. Alışveriş Merkezimiz 2012 yılından bu yana 100’e yakın kiracısı ile 1500  kişinin üzerinde insana iş ve istihdam imkanı sunmaktadır. Bugün yapılan ihaleyle söz konusu gayrimenkulü tabiri caizse ikinci kez satın almış oluyoruz” denildi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YEREL Kategorisindeki Diğer Haberler
Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yaz yüzme kursları başladı. Havuzun açıldığı ..
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çifttilerin ÇKS ürün beyanında yapacağı..
Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, son bir yıl içinde İlimizde faaliyet gösteren..
Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi, Halk Eğitim Merkezi ..
Batman Üniversitesini daha yakından tanımak isteyen Gazi Mesleki ve Teknik ..
Batman Kadastro İl Müdürlüğüne Tevfik Çoban atanarak göreve başladı. Yeni a..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=