Lütfen bekleyin..



Siyasileri ve Bürokrasiyi Bir Araya Getiren Düğün

22 Mayıs 2022, 14:02 - Okunma: 1610

Batman’ın sevilen eski siyasetçilerinden Avukat İlyas Solak’ın oğlu Avukat Hasan Solak hafta sonu Eva Davet ve Konferans salonunda düzenlenen görkemli düğün töreniyle Reşit Kartal’ın kızı Avukat Esra Kartal’la dünya evine girdi. Siyaset ve Bürokrasi dünyasını bir araya getiren düğüne Siirt Milletvekili Osman Ören, Balıkesir Milletvekili milletvekili Adil Çelik, Muş eski Milletvekili Faruk Işık,

 Batman eski milletvekilleri Ataullah Hamidi, Ahmet İnal, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Jandarma Alay Komutanı Adem Taşkın, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Zekai Kafaoğlu, Batman eski Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, Akparti İl Başkanı Akif Gür,  CHP İl Başkanı Hüseyin Yaşar, Kamu denetçisi Sadetttin Kalkan, Balpınar Belediye başkanı Hüseyin Geylani, Başkale Kaymakamı Asım Solak, BATSO Başkanı Abdülkadir Demir, kentin sevilen kanaat önderleri Niyazi Demir, Mazhar Celbek,

Deva Partisi İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, çok sayıda üst düzey bürokrat, Avukatlar, iş adamları, STK Başkanları ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Damadın Babası İlyas Solak davetlileri kapıda karşılayarak yakın ilgi ve alaka gösterdi. 
SOLAK AİLESİNİ DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI
Genç çiftin düğünü öncesinde mevlidi şerif ve dualar okunurken, yemek ikramında bulunuldu. BTM Gürme Yemek Organizasyon tarafından hazırlanan özel menü yemeği beğeni topladı.

Mükemmel bir organizasyona imza atılan düğünde Genç çiftin nikah şahitliklerini Vekiller, Siyasiler ve bürokratlar gerçekleştirdi. Genç çiftin nikah töreninde konuşan Batman eski Milletvekili Ataullah Hamidi, ve Balıkesir Milletvekili Adil çelik genç çifti kutlayarak bir ömür boyu mutluluklar dilediler. Nikah töreni sonrasında konuşan damadın babası Av. İlyas Solak gösterilen yoğun ilgiye çok teşekkür ederek şunları söyledi.

“Bundan 35 yıl önce 24 yaşında bir delikanlı olarak Batman’a geldim. Rabbime şükürler olsun ki bugün Batman’ın siyasetçisiyle bürokratıyla, bütün sizler gibi dostlarıyla böyle bir anı yaşadığım için mutluyum ve gururluyum. Sağ olun var olun iyi ki varsın Batman diyorum.”dedi. 
Nikah sonrası toplu fotoğraf çekimi yapılırken, görkemli düğün gece geç saatlere kadar devam etti. Batman Demokrat Haber olarak genç çifti kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=