Lütfen bekleyin..



Emek Sanayi Sitesinde Kahraman Güneş güven tazeledi

20 Mayıs 2022, 16:15 - Okunma: 956

İlimiz Hasankeyf yolu üzerinde bulunan 153 işyerinin bulunduğu Emek Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlığı için hafta sonu yapılan seçimde mevcut Başkan Kahraman Güneş iki listenin yarıştığı seçimde 95-50 oy alarak yeniden kooperatif başkanlığına seçildi. Batman Sanayi kesiminin sevilen ve başarılı isimlerinden olan Kahraman Güneş kentin sanayi sitesi kuruluşlarında

bugüne kadar yaptığı önemli çalışmalarla Batman sanayi sitelerinin gelişiminde önemli bir rol oynadı. Batman eski Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan beraberinde İl Genel meclisi eski üyesi ve Tes İş sendikası eski başkanı Kadri Yıldırım ve dostlarıyla birlikte Kahraman Güneş’e tebrik ziyaretinde bulundular. Batman Belediyesi eski Başkanı ve kentin sevilen isimlerinden olan Hüseyin Kalkan Kahraman Güneş’i tebrik ederek bugüne kadar Batman sanayi sitelerinin gelişimi için yaptığı özverili çalışmalardan dolayı tebrik etti. Kahraman’ı kutlayan Kalkan görevinde başarılar diledi. Başkan Kahraman Güneş ise yaptığı açıklamada kendilerine destek sunan tüm arkadaşlarına ve meslektaşlarına teşekkür ederek hizmete devam edecekleri mesajını verdi.

1992 yılından beri fiilen sanayi sitelerinin yönetimleri içinde yer aldığını belirten Başkan Güneş esnafın sorunlarının çözümü için ellerinden gelen tüm çabayı sarfedeceklerini belirterek ziyaretlerinden dolayı Hüseyin Kalkan ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Batman Emek Sanayi Sitesinde 3 dönemde başkanlığa seçilen Kahraman Güneş'in yönetiminde Mizbah Çalar, Seyfettin Asutay, Abdurrrahman Ermin ve Cüneyt Yel yer aldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=