Lütfen bekleyin..



Vali Deniz, Gazete Derneklerini Ziyaret Etti

23 Ağustos 2017, 18:22 - Okunma: 970

Vali Ahmet Deniz, ilimizde faaliyet gösteren gazete derneklerini ziyaret ederek, gazetecilerle bir araya geldi. Batman Çalışan Gazeteciler Derneği, Batman Basın Derneği ile Mezopotamya Havzası Gazeteciler ve Yayıncılar Derneğini ziyaret eden Vali Deniz, gazeteciler ile bir süre sohbet etti.

Eğitim, sağlık, spor ve sanayi yatırımlarına ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulunana Vali Deniz, ilimizin en önemli önceliklerden birinin eğitim olduğunu belirterek, ilimizde okul öncesi eğitimde sağlanan başarının Türkiye genelinde örnek gösterildiğini, bu başarıyı TEOG ve üniversite sınavlarında da sağlanması için projeler yürüteceklerini ifade etti. 
Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) genişletme çalışmalarının devem ettiğini belirten Vali Deniz, ilimize yatırım yapmak isteyen çok sayıda yatırımcının olduğunu vurgulayarak,  yatırımların gerçekleşmesiyle birlikte ilimizin işsizlik sorununun büyük ölçüde çözüme kavuşacağını ifade etti. 
Yapılan hizmetlerde halkın memnuniyetinin kendileri için önemli olduğunu ifade eden Vali Deniz, huzur ve güvenin her şeyden önemli olduğunu, kentin sorunlarını çözmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti. 
Vali Deniz’e ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti belirten dernek yöneticileri, kendilerine teşekkür ettiler.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=