Lütfen bekleyin..



İŞKUR’dan eğitim semineri

18 Mayıs 2022, 16:35 - Okunma: 291

Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından İŞKUR mevzuatının yenilenmesi nedeniyle işverenlere yönelik ‘Mevzuat Revizyon Eğitim Semineri’ verildi. İl Kültür Turizm Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen seminerde meslek edindirme kursları ve işbaşı eğitim programları hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Mevzuat revizyon eğitim seminerinde konuşan İŞKUR

 İl Müdürü Besim Eviz "Devletin kamu kanadı ve özel sektörün kanadını birleştirerek kalkınmada, istihdamda âdeta son 10 yılda uçtuk. Bu uçuşu daha sağlıklı, daha profesyonel ve daha kurumsal bir şekilde dönüştürmek için de gayretlerimiz devam ediyor. Özellikle bizimle işveren arasında köprü olan görevli arkadaşlar, sizin en ufak bir dikkatsizliğiniz, hatanız işvereninize ve size çok pahalıya mal olabilir. O yüzden bu mevzuat değişikliklerini iyi öğrenin ve öğrendiklerinizde takıldığınız noktalarda işveren danışmanınıza mutlaka sorun. Mevzuata ayak uyduramayanlar bedel ödeyecekler" dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=