Lütfen bekleyin..



Batman’a Halkçı Vali Geldi

18 Mayıs 2022, 17:39 - Okunma: 637

Edirne Valiliği görevinde Batman’a Vali olarak atanan Ekrem Canalp Batman’daki görevine başladı. Öğle saatlerinde Batman’a gelen Vali Canalp için Batman Valiliği bahçesinde karşılama töreni düzenledi. Protokol yolu yerine Vali konuk evinden karşılama alanına cadde üzerinden gelen Vali Canalp ilk selamlamasını vatandaşlarla yaptı. Vali Canalp’ı Valilik bahçesinde Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç,

 Vali yardımcıları, Kaymakamlar, siyasi parti il başkanları, ilçe Belediye Başkanları, Kurum müdürleri, iş adamları, STK başkanları, Siyasi parti il başkanları, Belediye Başkan yardımcıları Şehit ve gazi dernekleri başkanları ve çok sayıda kişi karşıladı. Çiçeklerle karşılanan Vali Canalp Polis mangasını selamladıktan sonra kendisini bekleyenlerle tek tek selamlaşarak ilgilerinden dolayı teşekkür etti. 
“HALKTAN BİRİSİ OLACAĞIM”
Valilik makamı girişinde gazetecilere açıklamada bulunan Vali Canalp “3.5 yıl süren Edirne Valiliğinden sonra ikinci Valilik görevi olarak Batman’da Vali olarak göreve başlamanın mutluğunu ve gururunu yaşıyorum. Beni Doğunun incisi Batman’a Vali olarak görevlendirmeyi layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve İç işleri Bakanı Süleyman Soylu’ya şükranlarımı arz etmek istiyorum.  Bizler kendi illerimizin gelişimini hızlandırmak yürüyenleri koşturmak, koşanları daha da hızlı kılabilmek için sürekli ama sürekli uğraş çaba ve gayret içinde olmamız gerekiyor.

Bu çerçeve içerisinde buradan bütün mesai arkadaşlarıma bütün kamu görevlilerine şunu ifade etmek isterim. Bizim üzerimize düşen görev sorumluluk kamuya hizmet etmektir. Devletin üzerine düşen temel görev vatandaşımızın huzurunu, güvenliğini, esenliğini sağlamaktır. Batman’da da bundan sonraki dönem içerisinde yapmış olduğumuz bütün işlerde halkımızla beraber halkımızla iç içe pek çok işin, uğraşın peşinde koşturma imkânına kavuşmuş olacağız. Batman’da beni bekleyen iki görev birden var. Biri Batman Valiliği ve aynı zamanda belediye başkan vekilliği gibi bir görevde omuzlarımızdadır. Her iki görevinde içeriği ne olursa olsun halkla beraber olmayı, halkla iç içe olmayı halktan bir insan, halktan birisi olmayı gerekli ve zorunlu görüyorum. Buradan bütün Batmanlılara bu sözü vermek isterim. Görevde kaldığım süre içerisinde sizlerden birisi olacağım. Halkın içerisinde olacağım. Ve halk olacağım.” Dedi. Valilikte yapılan törenden sonra Vali Canalp Batman Belediyesinde Başkan Vekilliği görevini de devr aldı.  


İLK ZİYARETİ ESNAFLA OLDU
Edirne Valiliğinden Batman Valiliğine atanan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp göreve başlamadan önce Diyarbakır Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret etti ve vatandaşlarla sohbet etti.  (Halil Candan)

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=