Lütfen bekleyin..



Taziye evleri hizmetinden vatandaş memnun

16 Mayıs 2022, 18:20 - Okunma: 371

Batman Belediyesi taziye sahiplerine ek külfet gelmemesi için başlattığı projede taziye evlerinin tüm giderlerini karşılıyor ve taziye evlerinin tüm bakım ve onarımını gerçekleştiriyor.Taziyelerin çay, şeker, su, elektrik, ısınma ve soğutma gibi giderleri ile 3 gün süren taziye boyunca yemek ve temizlik hizmetleri Batman Belediyesi tarafından karşılanıyor. Batman Belediyesi’nin

Ocak 2022 tarihinde taziye sahipleri için tamamen ücretsiz olarak başlattığı uygulamadan vatandaşlar oldukça memnun. Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, tüm taziye evlerini genel bakım ve onarımdan geçiriyor. Hummalı bir çalışma ile Batman’da bulunan 40 taziye evi için boya, klima, perde, halıfleks, doğalgaz peteği, sedir ve sehpa ihtiyaçlarını karşıladı. Bütün genel bakımlar gerçekleştirildi. 
BATMAN’A YENİ YEŞİL ALANLAR
Belediye Çamlıtepe Mahallesi Yaşam Parkı devamı ile Gültepe Mahallesi sınırları içerisinde yer alan NATO civarında yeşillendirme çalışmalarına hız verdi. Toprak dolgu çalışmalarının ardından yaklaşık 8 bin  metrekarelik alan üzerinde; aydınlatma direkleri, oturma bankları ve kamelyalar yer alacak olan Nato ve Çamlıtepe Mahallesi’ndeki park, ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmasıyla yeni bir görünüme kavuşacak.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=