Lütfen bekleyin..



Vali Canalp Edirne’de Batman’lıları Ağırladı

15 Mayıs 2022, 14:47 - Okunma: 449

Edirne valiliğinden Batman Valiliğine atanan Ekrem Canalp, Edirne’de ikamet eden Batmanlıları kahvaltıda ağırladı. Edirne’de veda turlarına devam eden Batman’ın yeni Valisi Canalp Edirne’de yaşayan Batmanlıları kahvaltıda ağırlayarak yakından ilgilendi. Yaklaşık 35 yıl önce Batman'ın Gercüş ilçesi Yakıtlı köyünden Edirne iline yerleşen 40 ailenin değişik sektörlerde çalışmaya

 başladığını belirten Edirne Batmanlılar ve Mardinliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Sadık Bulut, "30 aile ile başlayan Batmanlıların Edirne serüveni zamanla Edirne’nin yeme içme sektöründe yaklaşık yüzde elli oranında söz sahibi olmalarıyla şu anda 300 ailenin Edirne'de il ekonomisine katkıda bulunuyoruz. Sayın Valimiz Batman'a gelmeden önce bizlerle Edirne’de tanışması ve bizleri kahvaltı programında ağırlaması bizleri onore etmiştir. Batman ili, beşeri münasebetleri zirve yapmış, alçak gönüllü bir halk insanının Vali olarak görev yapması yönünden çok şanslı. Sayın Valimize Batmandaki görevinde üstün başarılar diliyoruz" dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=