Lütfen bekleyin..



iş adamı Müjdeci BÖLGEMİZE İKİ BÜYÜK MEDRESE KAZANDIRDI

22 Ağustos 2017, 16:18 - Okunma: 2695

Bölgemizin ve Batman’ın saygın hayırsever iş adamı Seyyid Bahri Müjdeci manevi değerlere verdiği desteklerle takdir topluyor. MÜJDECİ ÇALIŞMALARIYLA TAKDİR TOPLUYORMüjdeci Bismil ilçesinde merkezde Babası Seyyid Bahaddin adına tam teşekküllü bir medrese kazandırdı.

 Batmanın sevilen iş adamı Bahri Müjdeci Yine doğduğu köy olan Çığlı (Kalikiye) köyünde de bir medrese inşa ederek toplamda 200 kişilik bir talebe yetiştirmesine vesile oldu. Birçok camii, medrese ve taziye evine maddi ve manevi destek sunan İş adamı Bahri Müjdeci, atalarımızdan aldığımız miras ile yöremizin değerli ve seçkin alimlerine her türlü destek sunarak, yılda yaklaşık 20 imam adayının yetişmesine vesile oluyor. Seyyid Bahri Müjdeci gazetemize yaptığı açıklamasında, “Yaptırdığımız medreselerde ilim, irfan ve önemli alimlerin yetişmesine sebep olmaktayız. Babamın bana bıraktığı en önemli miras ve vasiyeti üzerine bu medreseleri kurup ömrümün yettiğince destek sunmak ve yaşatmak amacındayım. Batman merkezde de büyük bir medresenin temelini atma aşamasındayız. Elimizden geldiğince medrese ve camilere, eğitim kurumlarına yönelik yardımlarımızda sürüyor. Hizmetlerimiz devam edecek.” Dedi 
Din alimlerine ailece büyük bir hürmet ve saygı gösteren Bahri Müjdeci, Manevi değerlerimizin varisi olan Kuran müderrislerinin yetişmesine katkı sunarak, Allah yolunda büyük bir hizmet sunmanın mutluluğunu yaşıyor.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=