Lütfen bekleyin..



Yaşam Hastanesinden Şampiyonluk Kutlaması

11 Mayıs 2022, 14:51 - Okunma: 577

Özel Batman Yaşam Hastanesi sağlık sponsoru olduğu 3. Lig Şampiyonu Petrolspor’un yönetimini, teknik heyetini ve futbolcularını World Teras’ta yemekte ağırlayarak şampiyonluğu kutladı. Özal Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Selman Dinç, Yönetim Kurulu Başkan Vekil Mehmet Dinç, Hastane Müdürü Burhan Dinç ve birim müdürlerinin katıldığı gecede şampiyonluk pastası kesildi.

Şampiyonluk kutlamasında konuşma yapan Yaşam Hastanesi Genel Müdürü Burhan Dinç "Petrolspora gönül vermiş herkes gibi Yaşam Hastanesi olarak da başarıya kenetlendik hem alınan kararlar konusunda Petrolspor yönetimine hem de sağlık konusundaki süreçlerde sezon boyunca futbol kulübümüze elimizden geldiği ölçüde destek olmaya çalıştık. Petrolspor’un her zaman yanında olacağız. Bu vesileyle şampiyonluk yolunda desteklerini esirgemeyen ve büyük bir çaba sarf ederek bizlere gururu yaşatan başta sayın valimiz olmak üzere kulüp başkanımıza, kulüp yöneticilerimize, teknik heyetimize, sporcularımıza, batman basınına, taraftarlarımıza şampiyonluk yolunda emeği geçen ve Petrolspora gönül vermiş herkese teşekkür ederim” diye konuştu


Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş hastane yönetimine plaket takdim ederek, desteklerinden dolayı Yaşam Hastanesi’ne teşekkür etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=