Lütfen bekleyin..



Sokak köpekleri için önlem istedi!

11 Mayıs 2022, 14:45 - Okunma: 542

Köpek saldırısına uğrayan ve Batman Eğitim Araştırma Hastanesine şuuru kapalı bir şekilde getirilen 24 yaşındaki Rojbin Berçem Tarhan'da kas yıkımı yaşanmış ve 20 gün yoğun bakımda tedavi görmüştü. Yaşanan zorlu sürecin ardından Tarhan’dan güzel haber geldi. Çok zor bir süreçten geçen Üniversite öğrencisi Rojbin Berçim Tarhan, yetkililere seslenerek sokaklarda başıboş dolaşan köpeklere bir çözüm bulunmasını istedi.

çözüm bulunmasını istedi. Genç kızın yaşadıkları ve tedavi süreci hakkında bilgi veren Batman Eğitim Araştırma Hastanesi Yoğun bakım Uzmanı Dr. Deniz Şanlı, saldırıya uğrayan genç kızda kas yıkımı ve böbrez yetmezliği meydana geldiğini ifade etti. 
“HALA HAYATTA OLABİLDİĞİME İNANAMIYORUM”
Köpek saldırısında adeta kabusu yaşayan ve çok zor günler geçiren Rojbin Berçim Tarhan, doktor ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Tarhan,  "Hala hayatta olabildiğime inanamıyorum. Köpek saldırısı sonucu bende kas yıkımı oldu. Diyalize girdim, çok sıkıntılı bir süreçten geçtim. 20 gün yoğun bakımda kaldım. Şu an sağlığıma kavuşmamda emeği geçen tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=