Lütfen bekleyin..



MHP Teşkilatından yeni Komutana ziyaret

10 Mayıs 2022, 21:24 - Okunma: 400

MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, Merkez ilçe Başkanı M. Arif Çetin, Kadın Kolları Başkanı Azize Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, İl Jandarma Komutanlığına atanan Kıdemli Albay Âdem Taşkın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleyen görüşmede, Batman başta olmak üzere ülkenin genel sorunları hakkında hasbihal edildi.

Kendilerini en iyi bir şekilde ağırlayan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Âdem Taşkın’a teşekkür eden MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir; “Teşkilat olarak yeni komutanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Allah devletimize, güvenlik güçlerimize ve değerli komutanlarımıza zeval vermesin. Jandarmamız adeta ülkemizin ve hepimizin sigortasıdır. Her zaman onların yanındayız. Batman’da İl Jandarma Komutanımız Kıdemli Albay Âdem Taşkın’ın başarılı hizmetlere imza atacağından hiç kuşkumuz yoktur.” diye konuştu. Ziyaret sonunda MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Adem Taşkın’a günün anısına ay yıldızlı özel işlemeli plaket hediye etti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=