Lütfen bekleyin..



Şampiyona Görkemli Konser

09 Mayıs 2022, 18:31 - Okunma: 418

3. Lig şampiyonu olarak 2. Lige yükselen Batman Petrolspor için ve Batman’ın il oluşunun 32. Yıldönümü nedeniyle organize edilen konser yoğun ilgi gördü. Gecede sahne alan ünlü sanatçı Hande Yener, şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşattı. Batman Petrolspor, 26 yıl aradan sonra 3. Lig’de şampiyonluk kupasını kaldırdı. Şampiyonluk kutlamalarında ünlü sanatçı Hande Yener sahne aldı

ŞAMPİYONLUĞUN MİMARI VALİ HULUSİ ŞAHİN OLDU
. 10 binlerin katıldığı kutlamada Yener, en sevilen şarkılarıyla Batmanlıları coşturdu. Konser öncesi Batman Petrolspor oyuncuları tek tek anons edilerek taraftarlarıyla selamlaştı. Batman Valisi Hulusi Şahin bu sezon gol kıralı olan forvet oyuncusu Aykut Çift’e hediye takdim etti. Sahnede seyircisi önünde bir kez daha şampiyonluk kupasını kaldıran Batman Petrolspor oyuncuları geceye renk kattı. 


 “BÜYÜK BAŞARIYI ELDE ETTİK”
Konser’de konuşan Batman Valisi Hulusi Şahin, Batman’ın her yönüyle şampiyonluğu hak ettiğini belirterek bu başarıda Petrolspor kulübü başkanı, Yönetim kurulu, teknik heyet, sporcusu ve taraftarının büyük emeği olduğunu belirterek geçtiğimiz sezon küme düşme hattında bulunan Petrolspor’un bugün şampiyonluğunu kutladıklarını açıkladı. Vali Hulusi Şahin, Hande Yener'e 72 numaralı Petrolspor forması da hediye etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=