Lütfen bekleyin..



Hüdapar il Başkanı Şahin'den Konser tepkisi

06 Mayıs 2022, 21:12 - Okunma: 402

Skandal konsere tepki gösteren HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, yaptığı açıklamada, bu tür konserlerin gençlerin manevi duygularını ifsat ettiğini söyledi. Şahin, “16 yıldır özlemle beklediğimiz Petrolspor’umuzun şampiyonluğunu kutluyoruz. Süreç içerisinde HÜDA PAR teşkilatı olarak biz de bu süreci takip ettik, destekledik, taraftarımızın yanında durduk ve netice itibariyle bu başarıyı elde ettik.

Şimdi bunun sevincini yaşayacak günlerdeyiz. Fakat maalesef Petrolspor’un başarısını kutlayalım derken Batman’a bir kadın şarkıcı getirilmeye çalışılıyor. Getirilmek istenen kadın şarkıcı; inancımıza, örfümüze, geleneğimize, milli düşüncemize kesinlikle yabancı ve tamamen ifsada dönük bir yapıda olan; nerede sahneye çıkmışsa oranın tamamen ifsada büründüğü bir profildir.” dedi.
 “GENÇLİĞE İFSAT ZEHRİ ENJEKTE EDİLMEK İSTENİYOR”
Kadın şarkıcının Batman’a getirilmesinin bir proje çerçevesinde olduğunu ifade eden Şahin, “Bu kadın şarkıcının normal bir program çerçevesinde getirildiğini düşünmüyorum. Ne zaman Batman’ımızda manevi değerlerin biraz yükselişe geçtiği görüldüğünde bakıyoruz ki Batman gençliğinin içerisine adeta bir ifsat zehri enjekte edilircesine projeler uygulanıyor. Getirilmesi düşünülen bu bayanın ifsattan başka kesinlikle Batman gençliğine vereceği hiçbir şey yoktur.” diye konuştu.
İl Başkanı Şahin: “Batman’ın maddi, manevi bu kadar sorunu varken bu mu öne sürdüğünüz çözüm?”

Konuşmasının devamında Şahin, “Daha Ramazan’ın, bayramın manevi iklimi üzerimizdeyken Batman’a böyle bir şarkıcının getirilip gençliğimizin manevi duygularını altüst edip, tamamen ifsada sürüklemenin kimin ne hakkı var? Hangi yönetici bunu sahipleniyor? Mülki amirlerimize sesleniyorum: Getirdiğiniz şarkıcı ailece gidip dinleyebileceğiniz bir şarkıcı mı? Yazıktır, günahtır. Bu gençlikten ne istiyorsunuz? Batman’ın maddi, manevi bu kadar sorunu varken bu mu öne sürdüğünüz çözüm? Batman’da 5 milletvekili var. Bu gibi günlerde bu milletvekillerin sesi çıkmıyorsa milletvekilleri niçin seçiliyor? Manevi hususlarda niye bir milletvekilini yanımızda göremiyoruz? HÜDA PAR teşkilatı olarak Petrolspor’un sevincini nasıl desteklemişsek bu ifsat projelerine karşı da biz duruş sergiliyoruz. Kesinlikle bu şarkıcının Batman’a getirilmemesi gerektiğini söylüyoruz.” ifadelerini kullandı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=