Lütfen bekleyin..



20 dakikalık sağanak yağış şehri teslim aldı

05 Mayıs 2022, 15:37 - Okunma: 338

İlimizde son günlerde yağış sonrasında altyapı yetersizliği gözler önüne seriliyor. Kentte etkili olan ve yaklaşık 20 dakika süren sağanak dolu yağışı ve yağmur sonrasında şehrin bir çok yerinde caddeler su altında kaldı, vatandaşlar zor anlar yaşadı. Batman Belediyesine çok sayıda su baskını ve loğar tıkanması şikayetleri ulaştı. Yağmur suyuna lağım suyunun karışması ve yaşanan taşkın nedeniyle cadde ve sokaklardan pis kokular yayıldı.

Vatandaşlar yaşanan su baskını fotolarını sosyal medya hesaplarından yayınlayarak kentte yaşanan altyapı yetersizliğine tepki gösterdiler. 
Yağan kısa süreli şiddetli yağış ve rüzgar hayatı olumsuz yönde etkiledi. Etkili olan dolu ve yağmur yağışı nedeniyle bir çok semtte kanalizasyonlar tıkandı, vatandaşlar kaldırımlarda mahsur kaldı. Dolu yağışı ekili arazilere de zarar verirken, bazı yerlerde dolu yağışı oldukça etkili oldu. 
Cadde ve sokaklarda oluşan su birikintisi sebebiyle yayalar zor anlar yaşadı. Cadde ve sokaklar nehri andırırken kısa süreli yağış, altyapının yetersizliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=