Lütfen bekleyin..



Cemil Turan: "Odalar tek yumruk olacak"

05 Mayıs 2022, 15:16 - Okunma: 464

Batman Odalar Birliğine aday olan, Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan, kazanması halinde bütün odaları tek yumruk ve tek çatı altında, kentin en güçlü birliği yapacaklarını söyledi. “Odalarımız arasında dargınlık. Küskünlük, husumet ve diğer bütün anlaşmazlıkları ortadan kaldırmakla işe başlayacağız” diyen Batman Odalar Birliği Başkan Adayı Cemil Turan;

 “Bütün odalarımızı tek çatı altında kentin en dinamik odası yapacağız. Sadece Batman’da değil, Türkiye genelinde parmakla gösterilen örnek bir birlik olacağız. Memleketin ve halkımızın menfaati ve çıkarı hangi alanda varsa yeri geldiğinde elimizi taşın altına koyacağız. Birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğiz. Sevdamız Batman ve meslektaşlarımıza hizmet etmek olacaktır. Toplumu ilgilendiren bütün kararların altına birlikte imza atacağız. İlkeli, şeffaf, dürüst ve eşitlikten yana olacağız. Tek odanın değil, bütün odaların odası olacağız. Bunun için bütün üyelerin oylarına hizmet adına oylarını talep ediyorum.” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=