Lütfen bekleyin..



Batmanda Ramazan Bayramı Coşkuyla Kutlandı

03 Mayıs 2022, 01:54 - Okunma: 466

Batman Valiliğinin ev sahipliğinde Atatürk Parkı’nda Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenen “Halkla Bayramlaşma Töreni” yoğun bir katılımla gerçekleşti. Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen kutlama ve ziyaretlere; Vali Hulusi ŞAHİN ve Eşi Ebru ŞAHİN, Ak Parti Batman Milletvekili Ziver ÖZDEMİR, Garnizon Komutanı Hava Seyrüsefer

Albay İhsan KAPLAN, Vali Yardımcısı Kadir KILIÇ, İl Emniyet Müdürü Köroğlu KIRAÇ, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Adem TAŞKIN, kamu kurum yöneticileri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.Bayramlaşma Programına Yoğun İlgiBayramlaşma töreninde halkla bir araya gelen Vali Şahin vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak, Ramazan Bayramlarını kutladı. Daha sonra Vali Hulusi ŞAHİN ve AK Parti Batman Milletvekili Ziver ÖZDEMİR birer selamlama konuşması yaptı. Konuşmasında Ramazan ayı maneviyatınıntoplumun bütün katmanlarına sirayet ettiğini ifade eden Milletvekili ÖZDEMİR, “Bu Ramazanayında; yardımlaşmada, muhabbette, ziyarette, akrabalarla bir araya gelmekte, fakir-fukarayla sofrasını paylaşmakta, tasasını ve sevincini paylaşma nasip oldu. Biz de hep birlikte kendi çapımızda yardımlaşma müessesini çalıştırarak güzel ve huzur içinde bir Ramazan geçirdik. Sizlerin nezdinde bütün Batmanlı hemşerilerimin ve bütün İslam aleminin bayramını tebrik ediyor, hayırlı bayramlar diliyorum" diye konuştu.Daha sonra vatandaşlara hitap eden Vali Şahin, “Bizler huzur içerisinde güzel bir Ramazan ayı geçirdik. Şimdi de mübarek Ramazan Bayramını hep beraber idrak ettik. Batman için Ramazan Ayı gerçekten güzel geçti. Yağmurlar yağdı, çiftçimizin yüzü güldü. Batman’da bayramlaşma öncesinde fitreler, zekâtlar verildi, gıda paketleri dağıtıldı. Böylece dayanışmanın en güzel örnekleri Batman'da verildi. Ama bu yaşadığımız güzel örnekler her tarafta aynı şekilde gerçekleşmiyor. Kudüs ve kuzey komşumuz Ukrayna’da sivillerin yaşadıkları mağduriyetleri hep birlikte izliyoruz. Dolayısıyla güçlü bir devlete, güçlü bir ekonomiye ve güçlü bir orduya sahip olursak, huzurlu ve güzel günler bizim olur, aksi taktirde bu coğrafyada huzurla bir lokma ekmeği yedirmezler. Bu yüzden her zaman güçlü ve kuvvetli olmalıyız, birlik ve beraberliğimizi her daim muhafaza etmeliyiz. Milli mesele olduğunda yekvücut olmayı bilmeliyiz. Zaten millet olabilmenin ortak vasfı, ortak tasada, ortak kıvançta, ortak gelecekte birliktelik demektir. İşte bunu yakaladığımız zaman önümüzde duracak hiçbir güç yoktur” dedi. Konuşmasının sonunda Vali Şahin, “Batman Valiliği olarak düzenlemiş olduğumuz bayramlaşma törenine katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, ailelerinizle birlikte ramazan bayramınızı kutluyorum. İnşallah nice bayramlara Rabbim sağlıkla, sıhhatla, refah içinde, hep birlikte ulaştırmayı nasip etsin" diye konuştu.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=