Lütfen bekleyin..



Batman Demokrat Haber’den iftar buluşması

30 Nisan 2022, 17:04 - Okunma: 657

10 yılı aşkındır Batman basın sektöründe faaliyet yürüten Batman Demokrat haber gazetesi çalışanları ve meslektaşlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Haşlamacı Mehmet Usta Lokantasında nezih bir ortamda gerçekleşen İftar yemeğine gazete sahibimiz Nimet Dal’ın yanı sıra Çalışan gazeteciler derneği başkanı ve Sonsöz gazetesi sahibi Ercan Atay, Basın konseyi başkanı ve Medya gazetesi sahibi

Ercan Arslan,  Petrol Gazetesi sahibi Nedim Arslan, Gazeteci Yazar Recep Kavuş, Batman Haber Gazetesi sahibi Ferhat Malgir, Gazeteci/Yazar Aytekin Dal, yazarlarımız İbrahim Eroğlu, Halil Candan, Orhan Turan ve çalışanlar katıldı. İftar yemeği sonrasında güncel konular ve Batman basın sektörünün son durumu hakkında sohbet edildi. Günün anlam ve önemine binaen açıklama yapan gazete sahibimiz Nimet Dal ʹʹ Her sene geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğimizde çalışanlarımız ve meslektaşlarımızla bir aradayız. Biz Bütün basın sektörünü bir aile olarak görüyoruz. Her zaman dayanışma ve birlik beraberlikten yanayız.

Batman basın sektörü bölgede güçlü, inşallah gelecekte vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet sunma gayreti içinde olacağız. Yayıncılıkta 10 yılımızı geride bıraktık. Dürüst, ilkeli ve tarafsız yayın anlayışımız devam edecek. Gazetemizin her aşamasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Batman’ımızda lokanta sektörünün başarılı isimlerinden Haşlamacı Mehmet Usta’yada gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederiz. Herkesin Bayramı kutlu olsun. ”dedi.  

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=