Lütfen bekleyin..



Belediye her yönüyle yenileniyor

28 Nisan 2022, 16:35 - Okunma: 341

Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin kurum olarak her alanda yenilenme ve atılım sürecine girdiklerini belirterek araç filosunun 300’ü aştığını, Otobüs sayısının 99’a çıkacağını ve araç yaş ortalamasını her geçen gün düşürdüklerini belirtti. Vali Şahin “Ek Hizmet Binamızda inşaat çalışması hızla devam ediyor. 8 araçlık garaj, itfaiye erleri için spor ve eğitim salonu, yemekhane ve dinlenme odası barındıran

 yeni itfaiye binasının ise yapımı tamamlandı. Araç filomuzu güçlendirdik. Otobüs sayısı yeni alımlarla 59’dan 99’a çıkarılacak. Hizmet veren otobüslerin 6.1 olan yaş ortalaması 3.5’e düşürülecek. 31 iş makinesi, 16 hizmet aracı, 30 otobüs alımıyla belediyeye ait araç sayısı 300’ü geçti. Hurdaya çıkması beklenen araçlarda Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan revizyonla 40 araç baştan sona yenilendi ve yeniden hizmete hazır hale getirildi. Belediye toplantı salonu yenilendi ve teknolojik imkanlara kavuştu. Açıldığı günden bugüne hiç bakım yapılmayan BAŞTİ’nin harap haline son verdik. 50 kalemde yapılan bakım-onarım çalışmaları kapsamında zemin kaplamaları, fotoselli kapılar ve peron levhaları yenilendi. Çevre düzenlemesiyle otogar modern bir görünüme kavuştu.”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=