Lütfen bekleyin..



Batman’da taziye evleri emin ellerde

28 Nisan 2022, 16:32 - Okunma: 928

Batman Belediyesi tarafından Taziye evlerine sunulan yemek, personel çay ve diğer ihtiyaçların organizasyon dağıtımını yapan BTM Gürme Catering sağladığı üstün hizmetle övgü alıyor. Ocak ayından beri Batman’daki tüm taziye evleri yemekleri Batman belediyesi tarafından BTM GURME CATERİNG mutfağında üretilip dağıtılıyor. Usta aşçılar ve gıda mühendisleri kontrolünde

 BTM GURME CATERİNG farkıyla hijyenik ortamda üretilen kalite ve lezzetli yemekler taziye evlerinin yanısıra Düğün, Mevlüt, Toplantı, işyerleri ve toplu yemek törenleri BTM GURME CATERİNG mutfağında üretilip gastronom thermobox Kaplarla hijyenik ortamda nakledilip dağıtımlı sağlanıyor.  
BTM gurme catering mutfağında 18 AŞÇI 1 gıda mühendisi ve 45 taziye evi personeli olmak üzere toplam 64 kişi istihdam ediliyor. Taziye evlerinin 3 gün boyunca yemek, çay, su, temizlik ve personel hizmetinin yanı sıra elektrik ve su faturaları da Batman Belediyesi tarafından karşılanıyor. Vatandaşlar Batman Belediyesinin Taziye evlerine yönelik hizmetinden oldukça memnun olurken, Batman Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’e ve tüm ekibine teşekkür ettiler. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=