Lütfen bekleyin..



Batman "Organize Sanayi" büyüyor, gelişiyor

29 Nisan 2022, 15:42 - Okunma: 653

Batman Organize Sanayi bölgesinde mevcut 123 Fabrika tesisine ilave olarak 7. Etapta yapılan altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla 72 adet fabrika daha üretime başlayacak. Batman OSB’de projeleri ve altyapı çalışmalarını hızlandıran OSB Başkan Vekili Vecdin Nasıroğlu arıtma tesisi içinde projenin son aşamaya geldiğini belirtti.

Yoğun şekilde devam eden Alt yapı çalışmalarının yol sonunda tamamlanması hedeflenirken, Batman Organize sanayi bölgesi bölgenin en büyük OSB’si konumuna gelecek.
Batman OSB Başkan Vekili Vecdin Nasıroğlu son yapılan çalışmaları yakından takip ederken, altyapı çalışmalarının yıl sonuna doğru tamamlanması için yoğun bir gayret sarfediyor.  Nasıroğlu 7. Etapta devam eden 72 parsellik altyapının yanı sıra 9 bin metreküplük biyolojik ve Kimyasal arıtma tesisi kurulması içinde proje hazırlıklarının devam ettiğini belirtti. 10 bini aşkın istihdam sağlanan Batman OSB’de  72 parselde üretime başlanmasıyla istihdam sayısının 2 katına çıkması hedefleniyor.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=