Lütfen bekleyin..



Batman’lı Muhtar İstanbul’da gönül sofrası kurdu

25 Nisan 2022, 15:07 - Okunma: 563

İstanbul Beyoğlu ilçesinin Hüseyin Ağa Mahallesinin Batmanlı Muhtarı Lütfü Akın, her yıl geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde, binin üzerinde davetliyi bir araya getirdi.Beyoğlu’nun en canlı sokağını iftar için kapatan Batmanlı Muhtar Lütfü Akın’ın davetine Beyoğlu ilçe Kaymakamı Mustafa Demirelli, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı İnan Güney, İlçe Emniyet Müdür

 Yardımcısı Melih Yiğin, Emniyet Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri, Batman Dernek Başkanları Derneklerin Federasyon Başkanları, İstanbul Tüm Muhtarlar Federasyon Başkanı Selami Aykut, Beyoğlu’nun 45 mahalle muhtarı, STK Temsilcileri, BADER kurucu Başkanı Ömer Akat, kanaat önderleri, çok sayıda esnaf ve mahalle halkı iftarda bir araya geldi.

MUHTAR AKIN, DAVETLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

İstanbul Beyoğlu ilçesinin Hüseyin Ağa Mahallesinin Batmanlı Muhtarı Lütfü Akın, kısa zamanda gönüllerde taht kurduklarını söyledi. Batmanlı Muhtar Lütfü Akın; “Öncelikle bir Batmanlı olarak sevdiklerimizi iftarda buluşturduğumuz için çok mutluyum. Bizleri yalnız bırakmayan ve davetimize icabet eden herkese teşekkür ederim.

Amacımız eski gelenek ve göreneklerimizi, yardımlaşmayı, kaynaşmayı ve mübarek Ramazan ayında manevi havayı teneffüs etmekti. Bu vesileyle İBB Muhtarlıklar Daire Başkanlığı bizlere masa sandalye desteklerinden ve Beyoğlu Belediyemizin Temizlik İşleri Müdürlüğüne hem sokağımızı yıkayıp hemde temizlik hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Batmanlı bir muhtar olarak dillere destan bir sokak iftarı organizasyona ev sahipliği yaptığımız içinde mutluyuz” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=