Lütfen bekleyin..



‘Hasankeyf, hızlı bir değişim içinde’

24 Nisan 2022, 15:29 - Okunma: 339

Batman'da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk ev sahipliğinde Hasankeyf Hanımeli Kadın Kooperatifinin iftar misafiri oldular.Kaymakam Öztürk, gazetecileri tarihe, binlerce medeniyete ev sahipliği yapmış Hasankeyf'te, nevi münhasır Ramazan ayının bir iftar gününde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

 Hasankeyf’in hızlı bir değişim ve dönüşüm gerçekleştirdiğini kaydeden Kaymakam Öztürk, "Baraj gölü altında kalan Hasankeyf'in yerleşim yeri değişti. Tarihi eserler yeni yerlerine taşındı, yeni konforlu mekânlar oluşturuldu. Aynı zamanda yine eskiden olduğu gibi turizmin ana geçim kaynağı burada" dedi.
"BAYRAMDAN SONRA BÜYÜK BİR YOĞUNLUK BEKLİYORUZ" 
Ramazan bayramından sonra büyük bir yoğunluk beklediklerini ifade eden Öztürk, "Bunun dışında gerek yerli turist, gerek Batman’dan gelen misafirlerimiz, gerek ulusal, uluslararası bütün misafirlerimiz için sezonu da açıyoruz. Bayramdan sonra büyük bir yoğunluk bekliyoruz. Her geçen gün bir adım daha ileriye, en üst kapasiteye çıkarmaya çalışıyoruz burayı.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=