Lütfen bekleyin..



Jandarma İşkence İddialarını Yalanlandı

19 Nisan 2022, 16:20 - Okunma: 380

Batman İl jandarma Komutanlığı yaptığı açıklamada son zamanlarda kamuoyunda konuşulan Kozluk tımok köyündeki şüphelilere kötü muamale ve işkence iddialarıyla ilgili yalanlama yaparak iddiaların mesnetsiz olduğunu belirtti. Konu ile ilgili Batman İl Jandarma komutanlığından yapılan açıklamada, “Operasyona büyük bir başarıyla devam edildiği, terör örgütüne ait depo ve sığınakların birer birer ortaya çıkarılıp imha edildiği

esnada şüphelilere işkence yapıldığına yönelik asılsız itham ve iddialarda bulunulmuş ve bu şekilde operasyonda görevli jandarmaların moral ve motivasyonları kırılarak devam eden operasyon boşa çıkarılmaya çalışılmıştır. Operasyon esnasında elde edilen deliller ışığında aralarında işkenceye uğradığı asılsız olarak iddia olunan şüphelilerinde bulunduğu 3  kişi “Silahlı Terör Örgütü Üyeliği ve Tehlikeli Maddeyi İzinsiz Bulundurma” suçlamalarıyla tutuklanarak Batman Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir” denildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=