Lütfen bekleyin..



Yufka ve Mantı üretimiyle Uslu Grup büyüyor

19 Nisan 2022, 16:12 - Okunma: 1046

1987 yılında bu yana Batman’da yufka üretimi yapan köklü firma Uslu Grup Unlu Mamuller son 10 yıldır Batman Organize sanayi bölgesinde 4 dönüm üzerine fabrika kurdu. 60 çalışanıyla, 10 servis aracıyla Pınarlar Yufka, Mantı, İsot King Çiğköfte ve Pişmaniye üretimine ağırlık veren Uslu Grup’un ürünleri Doğu Anadolu’da Sivas iline kadar gönderiliyor.

GÜNLÜK 10 TON ÜRETİM

Bir çok ilde satışı ve bayisi olan Uslu Grup yakın zamanda ihracat için hazırlık yapıyor. Uslu Grup Yönetim kurulu Başkanı Genç iş adamı Abdulselam Uslu yaptığı açıklamada Yufka, Mantı ve Çiğköftede günlük 10 ton ürettiklerini söyleyerek Batman halkının gösterdiği yakın ilgi ve alakaya teşekkür etti. İsot King Çiğköfte, Manogi Mantı markasıylada üretime başladıklarını belirten Uslu tedarik sektöründe önemli bir hizmete attıklarını açıklayarak ürünlerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını açıkladı.

İş adamı Uslu “Çiğköfte ve Mantı üretimine başladıktan sonra yerimizi genişlettik. 4 dönüm alan üzerinde fabrikamız var. Ürünlerimiz tamamen hijyenik ve güvenilir bir ortamda hazırlanıyor. Bir çok ilde satışımız var. Yakında ihracata başlamak için çalışma yürütüyoruz. Batman merkezde 2 şubemiz var, Bahçelievler mahallesine de yeni bir şube açacağız. Unlu mamüller üretiminde marka firma olma yolunda ilerliyoruz.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=