Lütfen bekleyin..



Kalkan ve Özoğul Ailesinin Mutlu Günü

22 Ağustos 2017, 04:22 - Okunma: 5799

Batman’ın tanınmış ailelerinden Kalkan ve Özoğul Aileleri, genç evlatlarının nişan töreniyle mutlu gün yaşadılar. Batman Eski Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan’ın Oğlu Mahsum Kalkan, Batmanın sevilen iş adamı Hıfzullah Özoğulun kızı Esra Özoğul Pazar gecesi Tuanna Garden düğün Salonunda düzenlenen nişan töreniyle evliliğe ilk adımı attılar. Nişana katılan davetlileri Hüseyin Kalkan ve Hıfzullah Özoğul kapıda karşıladı. Yoğun ilgi gören düğünde Akparti ve HDP’li yöneticiler ve Siyasilerde bir araya geldi.

 

NİŞAN TÖRENİ DÜĞÜNÜ ARATMADI!
            Düzenlenen nişan törenine her kesimden yoğun ilgi olurken, törene Batso Başkanı Abdulkadir Demir, Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Altun,  Esnaf Odalar Birliği Başkanı Talat Kara, Akparti Merkez İlçe Başkanı Kenan Özoğul, Esnaf Odası Başkanı Salih Kaplan, Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dinç, Mehmet Dinç, HDP eski İl Başkanı Özcan Erdem, Parti eski il ve ilçe Başkanları, Batman park Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Yargı, Batso Eski Başkanı Osman Nasıroğlu,  iş adamları Mehmet Zengin, Mustafa Balaban, İlhan Çalar, Oda yöneticileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, Muhtarlar, Sanayiciler ve seçkin bir davetli topluluğu ile iki ailenin akraba, dost ve sevenleri katıldı.


            Birbirlerine çok yakışan ve oldukça heyecanlı oldukları gözlenen genç çiftin nişan yüzüklerini Protokol üyeleri taktı. Gecede yöremizin sevilen sanatçıları sahne alırken, davetliler Kürtçe Müzik eşliğinde bol bol halay çekti. Güzel ve nezih bir ortamda başlayan nişan töreni, mutlu bir şekilde tamamlandı. Batman eski Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan ve İş adamı Hıfzullah Özoğul tüm masaları ziyaret ederek bu mutlu günden kendilerini yalnız bırakmamalarından dolayı şükranlarını sundular. Genç Çiftin düğününün önümüzdeki haftalarda yapılacağı belirtildi. 


Batman Demokrat Haber Gazetesi olarak Kalkan ve Özoğul Ailelerinin bu mutlu gününü kutlar, nişan yüzüklerini takarak evliliğe ilk adımı atan Mahsum Kalkan ve Esra Özoğul’a hayat boyu mutluluklar dileriz.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=