Lütfen bekleyin..



Çevreciler, Doğaya Güç Kat Ağı genel kurulundaydı

19 Nisan 2022, 15:57 - Okunma: 370

Yirmi yılı aşkın süredir Batman’da etkin çevre mücadelesi veren Batman Çevre Gönüllüleri Derneği, geçtiğimiz Kasım ayında İzmir’de düzenlenen Çalıştay’da oluşturulan, Türkiye’nin farklı kentlerinden 80 STK’nın bileşeni olduğu Doğaya Güç Kat Ağı’nın Ankara’daki genel kuruluna katılım sağladı.Geçtiğimiz aylarda İzmir’de geniş katılımlı bir Çalıştay’da bir araya gelerek Doğaya Güç Kat Ağını

 oluşturarak güç birliği yapan Türkiye’nin farklı kentlerinde çevre ve doğa koruma alanında çalışan onlarca sivil toplum örgütü, Ankara’da toplandı. 20 yılı aşkın süredir Batman’da doğa ve çevre mücadelesi veren Batman Çevre Gönüllüleri Derneği, 9-10 Nisan tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilen genel kurula Batman’ı temsilen katılım sağladı. 
DOĞA VE ÇEVRE SAVUNUCULARI ANKARA’DA GÜÇBİRLİĞİ YAPTI
Batman Çevre Gönüllüleri Derneği yönetim kurulu üyeleri Nizam Avcı ve İzzettin Ete’nin derneği temsilen katıldığı Doğaya Güç Kat Ağı Genel Kurulunda ülkenin önemli çevre sorunları masaya yatırılırken, güç birliği yapılarak çözüm için neler yapılabileceği konusunda fikir teatisinde bulunuldu. Genel kurulun verimli geçtiğini belirten Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argunağa, “Geçtiğimiz Kasım ayında İzmir’deki çalıştayda derneğimizle birlikte 80 STK ağ bileşeni olmuştu. Daha sonra oluşturulan Doğaya Güç Kat Ağı Etik Kurul Üyeliğine seçilerek sorumluluk aldık. Bizi temsil eden iki yönetim kurulu üyemize emekleri için teşekkür ediyorum. Ülkenin her yanından onlarca STK ile daha güçlü bir şekilde doğayı ve çevreyi savunacağız” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=