Lütfen bekleyin..



Peron Sporun Petrolspor lisanslı ürünlerine büyük ilgi

16 Nisan 2022, 17:22 - Okunma: 698

Batman Petrolspor ve Almanya’da bulunan FCF Fırat Bergen futbol takımlarına sponsor olan Peron Spor Mağazası, World Mar AVM yanında açtığı standda Batman Petrolspor'un tüm lisanslı ürünlerini ve maç biletlerinin satışını yapıyor.20 Yıldan fazladır spor mağazası ve baskı merkezini işleten, ayrıca zaman zaman sosyal ve sportif etkinliklere katkı sunan Peron Spor Mağazası işletmecisi

 Murat Çetin, "Batman Petrolsor'un sponsoru olarak  açmış olduğumuz standımızda atkı, bere, forma, tişört, eşofman ve şapka gibi, 3. Lig temsilcimiz Petrolspor'un tüm lisanslı ürünlerini tek çatıda toplayıp satışını gerçekleştiriyoruz. Ayrıca maç biletlerini de satıyoruz. Temsilcimiz Petrolspor  2.Lig yolunda gerçekten çok iyi bir performans sergiliyor. İnanıyorum bu haftaki maçıda kazanarak adımızı 2. Lige yazdıracağız.Taraftarlar da üzerine düşeni yapmaya devam ediyor Biz de Peron Spor & Baskı Merkezi olarak katkı sunmaya ve halk ile Petrolspor arasında köprü vazifesi görmeye, heyecan ve renk katmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=