Lütfen bekleyin..



Şehit ve Gazi yakınlarını iftarda ağırladı

16 Nisan 2022, 15:43 - Okunma: 384

Sason İlçe Kaymakamı Murat Mete, Şehit Yakınları ve Gazilerimiz onuruna verilen iftar programında şehitlerimizin yakınları gazi ve gazi aileleriyle ile bir araya geldi.İftar öncesi masaları tek tek dolaşan Kaymakam Mete, iftar programına katılan şehit yakınlarıyla ve gazilerle bir süre sohbet etti. Yemekten sonra Şehit Yakınları ve Gazilerine hitap eden Kaymakam Mete, “Kaymakamlık olarak iftarımızı

 şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve aileleriyle beraber yapmak istedik. Çünkü biz sizlerle bir aileyiz. Ailemizin en hakiki fertleriyle iftarımızda bir arada olmak istedik. Şehit ve gazilerimize layık işler yapmaya çalışıyoruz. Bu akşam sizlerle birlikte iftar yapan tüm kamu kurum yöneticilerimizin hepsinin ailenizin birer ferdi olduğunu unutmayınız. Şehitlerimizin emaneti olan sizlere hizmet etmek hepimizin görevidir.” şeklinde konuştu. Konuşmasının sonunda Kaymakam Mete katılımlarından dolayı başta şehit yakını ve gaziler olmak üzere herkese teşekkür etti.
İftar programına, Kaymakam Murat Mete, Belediye Başkanı Mehmet Şafi Yavuz, İlçe protokolü, şehit ve gazi dernekleri yöneticileri ile çok sayıda şehit yakını ve gazi katıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YEREL Kategorisindeki Diğer Haberler
Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yaz yüzme kursları başladı. Havuzun açıldığı ..
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çifttilerin ÇKS ürün beyanında yapacağı..
Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, son bir yıl içinde İlimizde faaliyet gösteren..
Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi, Halk Eğitim Merkezi ..
Batman Üniversitesini daha yakından tanımak isteyen Gazi Mesleki ve Teknik ..
Batman Kadastro İl Müdürlüğüne Tevfik Çoban atanarak göreve başladı. Yeni a..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=