Lütfen bekleyin..



Yaşam’dan ‘23 Nisan’ yarışması

14 Nisan 2022, 16:03 - Okunma: 686

Yaşam Hastanesi, geleceğimiz olan çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu resim yarışması ile kutluyor.“Sağlıklı Çocuklar, Güçlü Yarınlar” konusunda yapılacak olan resimlerin katılacağı yarışmaya; Batman’da ikamet eden ilkokul ve ortaokul öğrencileri eser gönderebilecek. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri ise kategorilerine göre verilecek.

Çocukların rengarenk hayallerini paylaşacağı yarışmada ilkokul kategorisinde dereceye girenlere scooter, melodika ve jenga (denge oyunu). Ortaokul kategorisinde dereceye girenlere ise tablet, bisiklet ve akıllı saat ödül olarak verilecek.
SON BAŞVURU 20 NİSAN 2022
Yaşam Hastanesi Genel Müdürü Burhan Dinç çocukların hayal dünyalarını ve duygularını resmedecekleri çok güzel eserlerin çıkacağına inandığını belirterek, tüm Batmanlı çocukları yarışmaya katılmaya davet etti. Katılımcıların, eserlerini 20 Nisan 2022 Çarşamba gününe kadar, Yaşam Hastanesi’ne teslim etmeleri gerekiyor. Yarışma hakkında detaylı bilgiler Yaşam Hastanesi’nin web sitesi ve sosyal medya hesaplarında.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=