Lütfen bekleyin..



Aydiş Ailesinden Mevlid

13 Nisan 2022, 15:12 - Okunma: 1007

Batman’ın önde gelen ve sevilen ailelerinden İş adamı Abdurrahman Aydiş Annesi Ayşe Aydiş ve 1 yıl önce vefat eden eşi Nakize Aydiş’in seneyi devriyesinde aile üyeleri, akrabaları ve dostlarını Mevlidi Şerif yemeğinde ağırladı.Siirt çevre yolu üzerinde bulunan Aydiş Grup Tesisinde düzenlenen iftar yemeğinde Din görevlileri tarafından Mevlidi Şerif Okutulurken,

 Kur'an-ı Kerim tilaveti, tekbirler ve dualarla merhume anıldı. Mevlidi Şerif’e katılan akraba ve dostlarıyla yakından ilgilenen İş adamı Abdurrahman Aydiş 11 ayın sutları olan Mübarek Ramazan ayında bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek tüm hemşerilerinin mübarek Ramazan ayını tebrik ederek tutulan oruçların kabulünü diledi. Mevlid’i Şerif sonrasında davetliler okunan ezanın ardından iftarlarını birlikte açtılar.  
Batman Demokrat Haber olarak sevilen kanaat önderi ve İş adamı Abdurrahman Aydiş’in 1 yıl önce vefat eden eşi Nakize Aydiş’e Yüce Allah’tan rahmet dileriz.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=