Lütfen bekleyin..



Dünya’da “Kapalı By-Pass” yüz güldürüyor

13 Nisan 2022, 15:03 - Okunma: 386

Özel Dünya Hastanesi’nde açık kalp cerrahisine göre daha avantajlı olan Minimal İnvaziv Cerrahi ile çoklu damar by-pass ameliyatı yapıldı.Geleneksel bypass ameliyatlarında hastanın hem ameliyat esnasında kalbinin durdurularak kalp-akciğer makinasına bağlanması, hem de göğüs kafesi kemiklerinin kesilerek işlemin yapılmasından dolayı yaşanan dezavantajlar Minimal İnvaziv

Cerrahi yöntemi ile minimuma indiriliyor. Şubat 2022’de Dünya Hastanesi’nde uygulanmaya başlanan bu yöntem sayesinde 4 damarı tıkalı olan Hamdullah Gelmez adlı hasta Kalp ve Damar Cerrahı Op. Dr. Sinan Göçer’in yaptığı ameliyatla sadece 6-8 santimlik küçük bir kesi ile sağlığına kavuştu. Ameliyat sonrası hasta mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi. 

”Birçok il ve hastane gezdim fakat hiçbirinde aradığım güveni bulamadım en son Sinan Hocamla konuştuktan ve Hastanenin donanımını gördükten sonra ameliyata ikna oldum. Çok şükür sağlığıma geri kavuştum üstelik zahmetsiz bir şekilde kıymetli hocam Sinan Göçer’ e ve tüm hastane ekibine teşekkürlerimi sunarım” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=