Lütfen bekleyin..



Avis Batman filosunu zenginleştirdi

12 Nisan 2022, 16:00 - Okunma: 248

Batman’da kurumsal araç kiralama hizmetleriyle öne çıkan Avis, müşterilerine en iyi deneyimi sağlamak için araç filosunu yeniledi.Otokoç Otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren, Türkiye’nin lider araç kiralama markası Avis, Batman’daki müşterilerinin araç kiralama deneyim ve memnuniyetini en üst düzeye taşıma hedefiyle faaliyetlerinİ sürdürüyor. Bölgede sunduğu kurumsal

araç kiralama hizmetlerini sürekli geliştiren Avis Batman,  filosunu yeni eklenen model araçlarla zenginleştirdi. En çok tercih edilen ve ekonomik sınıftan en üst segmente kadar her bütçeye uygun araç modelleri ile  hizmet sağlayan Avis Batman profesyonel kadrosu ile de tercih edilme noktasında öncü olmaya devam ediyor.
BÖLGENİN ZENGİNLİKLERİ AVİS’LE KEŞFEDİLİYOR
Hizmet kalitesini artırmak için sürekli kendilerini yenilediklerini belirten Avis Batman Ofis Müdürü Yunus Oğuz, “Batman’daki müşterilerimize en iyi hizmetini ve deneyimi sunabilmek için her yıl olduğu gibi 2022’ye de araç filomuzu yenileyip zenginleştirerek girdik. Uzun yıllardır Batman Havaalanı ofisimizde müşterilerimize en iyi araç kiralama deneyimi sağlamaya devam ediyoruz. Batmanlıların yanı sıra, başta Hasankeyf olmak üzere eşsiz tarihi zenginlikleri ve lezzetleriyle öne çıkan bölgeyi görmek için Türkiye’nin dört bir yanından gelen ziyaretçi ve turistlere en iyi araç kiralama hizmetini sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sürekli yenilenen filomuz, faaliyette bulunduğumuz alanlar ve fark yaratan çalışmalarımız ile müşterilerimizin tüm talep ve beklentilerini en iyi ve en hızlı şekilde karşılamaya devam edeceğiz” dedi. “En İyisi Kirala, Avis ile Kirala” sloganıyla müşterileriyle buluşan Avis 48 yıldır Türkiye'de en iyi müşteri deneyimi ve memnuniyetini yaşatmak hedefiyle yenilikçi uygulamalara imza atıyor.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=