Lütfen bekleyin..



Vali Şahin Güvenlik Korucularını iftarda ağırladı

10 Nisan 2022, 16:22 - Okunma: 273

Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Batman Valiliği tarafından düzenlenen iftar programında ilimizde görev yapan Güvenlik Korucularıyla bir araya geldi.İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen iftar programına; Vali Şahin’in yanı sıra İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan Başkaya ve çok sayıda güvenlik korucusu katıldı. İftardan sonra güvenlik kurucularına hitap eden Vali Şahin,

gerek terörle mücadelede gerekse asayişin sağlanmasında Güvenlik Korucuları tarafından yürütülen tüm faaliyetlerin takdire şayan olduğunu ifade ederek, “Kutsal vatan toprağının bir çakıl taşının dahi kirli mihraklar tarafından kirletilmesine asla müsaade etmeyiz. Tüm mücadelemiz bunları vatanımızdan temizlemek ve Türkiye Cumhuriyeti hudutları içerisinde hainlerden bir tane dahi bırakmamaktır. Bu hedefimize çok az kaldı. Şunu unutmayın ki, bin yıldır bu topraklarda yaşıyoruz. Bin yıldır da bu saldırı ve hainlikler hiç bitmedi. Çünkü bu topraklar dünyanın merkezi, herkesin gözü burada. Bu nedenle her zaman güçlü olacağız.

Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi her zaman ‘Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız.’ Terörizm ihmale gelmez. Sürekli tetikte olacağız, vatanın birlik ve bütünlüğünden asla taviz vermeyeceğiz. Bu tavrımızı sadece kendimizde muhafaza etmeyeceğiz, çocuklarımıza da geçireceğiz, her yerde ve fırsatta herkese anlatmalıyız. Çünkü biz haklıyız. Biz, hak ve hakikat yolunda mücadelemizi veriyoruz” diye konuştu. Konuşmasının sonunda Güvenlik korucuların Ramazan ayını tebrik eden Vali Şahin, kendilerine başarılar diledi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=