Lütfen bekleyin..



Başkan Turan’dan Uçak Seferi Tepkisi

10 Nisan 2022, 17:32 - Okunma: 422

Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan, kentin her alanda olduğu gibi uçak seferlerindeki yetersizliklerden dolayı sert tepki gösterdi. Batman’ın sahipsiz bir kent olmadığını göstermek için ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını belirten Başkan Turan açıklamasında; “THY Müdürlük statüsünü şefliğe çevirdi. Batman sadece Ankara ve İstanbul’dan ibaret değildir.

“HAVALİMANINDA UÇUŞ YOK GİBİ”
 Açıldığı günden beri kamuoyu ve Batman halkı olarak İzmir, Antalya, bursa ve büyükşehirlere uçak seferlerinin yapılması için adeta yalvarıyoruz. Bırakın yeni seferler eklemeyi, mevcut seferler bile yarı yarıya düşürülüyor. Uçak seferleri keyfi olarak düşürülmesine rağmen açıklama bile yapılmıyor. Bütün seferlerin doluluk oranı %100’lere varmasına rağmen birileri başını kuma gömmüş ve seyirci kalıyor. Yanı başımızda Siirt, Mardin ve Diyarbakır ilinden uçaklar bile çoğu zaman dolmuyor. Bizde bu kadar talep varken, yetkililerin sessiz kalması bu halka adeta ihanettir.

İlin vekilleri, Valisi, Belediye Başkanları, Siyasi Parti temsilcileri, STK’lar, Oda’lar, basın ve kentin tüm dinamikleri bu durumdan rahatsız olmasına rağmen bir adım atılmıyor.  Batman havalimanını kapatın bizde sizde kurtulalım. Yarın seçim zamanı olduğu zaman halkın karşısına hangi yüzle çıkacaksınız.” diye sert tepki gösterdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=