Lütfen bekleyin..



Batman’lı Gençler Sanatçı Kıraç’la Coştu

10 Nisan 2022, 17:33 - Okunma: 387

Batman'da polis haftası etkinlikleri kapsamında konser veren Sanatçı Kıraç gençleri coşturdu. Batman Emniyet Müdürlüğü, Polis Teşkilatı'nın 177. yıldönümü nedeniyle ünlü sanatçı Kıraç’ı, Batmanlılarla buluşturdu..Valilik İl Emniyet Müdürlüğü önünde verilen konserde Milli Savunma Bakanlığı mehteran takımı gösteri düzenledi. Daha sonra sahneye çıkan Kıraç,

 birbirinden güzel şarkılarıyla on binleri coşturdu. Yoğun ilgi gören konserde Vali Hulusi Şahin ve İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç Sanatçı Kıraç’a Batman'ın simgesi olan atbaşını hediye etti. Binlerce kişinin katıldığı konserde Kıraç, sevilen şarkılarını seslendirdi. Kıraç Batman’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Polis haftasını kutladı.
VALİ ŞAHİN VE BAŞSAVCI METE’YE ZİYARET
Türk PolisTeşkilatının kuruluşunun 177. Yıl Dönümü münasebetiyle, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve beraberindeki heyet, Vali Sayın Hulusi Şahin’e makamında nezaket ziyaretinde bulunarak, 10 Nisan Polis Haftası ile ilgili programı arz ederken, akabinde beraberindeki heyetle, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete’yi ziyaret etti. 


Polis haftası nedeniyle başta kurum müdürleri, STK’lar, iş adamları, Eğitimciler ve toplumun tüm kesimlerinden İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’a tebrik ziyaretleri gerçekleşti. 
ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD 
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında şehitler için Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. Kur'an-ı Kerim, Mevlidi Şerif ve ilahilerin okunduğu programda İl Müftüsü Nihat Kök tarafından şehitlerin ruhuna dua okundu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=