Lütfen bekleyin..



Polis teşkilatı 177 personelle kan bağışına destek verdi

06 Nisan 2022, 22:51 - Okunma: 351

Batman'da İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, 177 polis ile Atatürk Parkı önünde düzenlenen Kızılay kan bağış kampanyasına destek verdi. Kan bağışı esnasında konuşan Müdür Kıraç, Yarasalar taraftar grubuna meydan okuyarak, kan bağışına davet etti. Müdür Kıraç burada yaptığı açıklamada “Kızılay Genel Başkanının ifade ettiği gibi Kızılay’ın kan stoklarında azalma var.

 Bizde dün sayın Valimizin bir çağrısı üzerine bir meydan okuması üzerine bugün burada 177 arkadaşımızla kan vermeye gelmiş bulunmaktayız. 177 rakamı biliyorsunuz Polis haftası başladı. 10 Nisan polis haftası etkinlikleri devam ediyor. Burada hem Sayın valimizin çağrısına cevap vermek, hemde kan bağışında bulunmak üzere buradayız. Bugün burada 177. Kuruluş yıldönümümüzü kutlama amacıyla 177 personelle geldik. Ve kanımızı hep birlikte vereceğiz. Buradan bir çağrı yapmak istiyorum.

Malum Petrolspor şampiyon olmak üzere bu şampiyonada özellikle hem oyuncularımız hem teknik elemanlar hem yönetimin ve hemde en önemlisi de taraftarlarımızın çok büyük bir emeği var. Dolayısıyla bugün buradan Yarasalar tribün lideri Şahin Ete kardeşime çağrıda bulunuyorum. Biz bugün 177 kişiyle burada kan vermeye geldik. Şahin Ete kardeşim sizde kan vermeye hazırmısınız?, varmısınız?.” Dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=