Lütfen bekleyin..



TP Bölge Müdürü Demir Basın mensuplarını ağırladı

20 Ağustos 2017, 15:27 - Okunma: 1674

“ŞİRKETİ DAHA İLERİLERE TAŞIYACAĞIZ”Bir süre önce Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Demir hafta sonu kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 TP ünite amirlerinin de katıldığı Kahvaltıda konuşan Müdür Mustafa Demir “ Çok geniş ve çok dinamik bir basınımız var gerçekten Batmanda. Gündemi takip eden, sürekli kendini yenileyen, ciddi manada çoğu arkadaşımızın ulusal basın kapasitesi olan elemanlardan kurulu bir basınımız var. Ben bu bağlamda kendi şehrimizi, bir Batmanlı olarak şanslı görmekteyim.” Dedi.
 “PETROLSPOR ALTYAPI KONUSUNDA SIKINTI YOK” 
Bütün ünite arkadaşlarıyla burada olduğunu ve basınla bir araya gelmek amacıyla geldiklerini hatırlatan Müdür Demir, 23 gündür göreve geldiğini, hem Batmanlı oluşu ve çoğu arkadaşıyla sıcak temaslar içinde olmasını da bir avantaj olduğunu vurguladı. Petrolspor’da 15 yıl kadar hizmeti olduğunu da sözlerine ekleyen çiçeği burnunda Bölge Müdürü, bilgi kirliliğinin ortadan kaldırılması ve teyit edilmiş doğru haber yapılması noktasında basından destek istediğini belirten demir, Petrolspor altyapısı konusunda da, yanlış anlaşılmaların olduğunu kaydetti ve “ Bu konuda sıkıntı yoktur. Bu hafta yönetim kurulu toplantısında Genel müdürlükten ödenek ile ilgili talepte bulunacağız.” açıklamasını yaptı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=