Lütfen bekleyin..



Minik Elleriyle Doğaya Nefes Oldular

04 Nisan 2022, 14:02 - Okunma: 306

Batman Belediyesi, Orman Haftası nedeniyle kreşte bulunan çocuklarla fidan dikme etkinliği düzenledi.Batman Belediyesi’nde çalışan personelin çocuklarına yönelik Kültür Mahallesi’nde bulunan Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ndeki kreşte eğitim gören 20 çocukla ve müdürlük çalışanlarıyla birlikte fidan dikimi gerçekleştirildi.

3-5 yaş aralığındaki miniklerin ilk kez toprakla buluşup fidan dikmesi neşe dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu.Gelecek nesillere daha temiz doğa, güzel yaşanılabilir bir ortam bırakmak amacıyla yapılan etkinlikte minik eller hazırlanan fidanları Belediye Başkan Yardımcıları ve müdürlük çalışanlarıyla birlikte toprakla buluşturdu.

Yapılan etkinlikten büyük keyif aldıklarını belirten kreş öğrencileri, ‘Fidan dikmeyi çok sevdik’, ‘Ağaçları seviyoruz’, ‘Hayvanları seviyoruz’, ‘Toprağı seviyoruz’ diyerek mutluluklarını dile getirdi.

Batman Belediyesi tarafından Kuyubaşı TOKİ konutlarına 2022 yılında kazandırılan Süleyman Nazif Parkı’ndaki fidan dikme etkinliğine Belediye Başkan Yardımcıları Ali Osman Bilgili ve Adnan Yürük, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü ile Park ve Bahçeler Müdürü de katıldı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=