Lütfen bekleyin..



MHP İl Başkanı Kerem Demir "İsraf ve gösterişten uzak duralım"

02 Nisan 2022, 12:11 - Okunma: 417

MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, Ramazan ayı boyunca herkesin israf ve gösterişten uzak durması tavsiyesinde bulundu. Ramazan ayına yakışır bir şekilde yaşanması noktasında en önemli hususun özellikle iftar sofralarında israftan kaçınmak ve gösterişten uzak mütevazı sofralarda oruç açılması olduğunu belirten MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir; “Hepimizin hayatına sayısız güzellikler

katarak, kalplerimizde, evlerimizde ve yeryüzünde eşsiz bir manevi atmosfer oluşturdu. Mübarek Ramazan ayına bir kez daha erişmiş olmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Ramazan ayını inşallah bu sene pandeminin sosyal hayatımız üzerindeki etkisinin azalmasıyla birlikte çok daha güzel ve bereketli geçireceğimize yürekten inanıyorum. Kur'an-ı Kerim'in inmeye başladığı Kadir Gecesi'nin de içerisinde bulunduğu mübarek Ramazan ayı, gerek iftar sofralarının sevinci, gerek sahurların bereketi ve gerekse de yardımlaşma ve paylaşmanın verdiği tarifsiz huzurla milletimizin kaynaşmasına eş, dost ve akrabalar arasında muhabbetin artmasına vesile olmaktadır" diye konuştu. 
“İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN SEFERBER OLALIM”
Her zamankinden daha çok ihtiyaç sahipleri için seferber olunması gerektiğin belirten MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir açıklamasını şöyle sürdürdü; “Özellikle iftar sofralarında israftan kaçınmak ve gösterişten uzak mütevazi sofralarımızda eş, dost, akraba ve komşuların yanı sıra ihtiyaç sahiplerini, kimsesizleri, yetimleri, aziz şehitlerimizin yakınlarını ve kahraman gazilerimizi ağırlamaktan, yapacağımız yardımları da kimsenin mahcubiyet duygusu hissetmesine sebebiyet vermeden mümkün olan en gizli şekilde yapmaktan geçtiğini unutmayalım. İsrafın had safhada olduğu, mekânların değiştiği ancak kişilerin değişmediği iftarlarda bulamadığımız manevi huzuru bu sofralarda, bir yetimin, bir ihtiyaç sahibinin başını okşayıp da hediyelerle hatta sadece bir tebessümle sevindirirken bulacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Bu duygu ve düşüncelerle; her türlü iyiliği, güzelliği, hayır ve bereketi bünyesinde barındıran Ramazan ayının gönüllerimize ferahlık, huzur, evlerimize bereket ve sevinç, şehrimize, ülkemize ve tüm İslam âlemine barış ve hayırlar getirmesini diliyorum." 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=