Lütfen bekleyin..



FİNAL OKULLARINDAN ANLAMLI PAZAR!

02 Nisan 2022, 12:36 - Okunma: 251

Batman Final ailesi, SMA hastası Ebrar bebek için harekete geçti.Batman Final Koleji, kampüste öğrenci ve velilerin katılımıyla yapacağı girişimcilik pazarında elde edilen geliri, SMA hastası Ebrar Güner’e bağışlayacak. Dolu dolu geçen anlamlı etkinliğin ardından açıklama yapan Final Okulları Genel Koordinatörü Orhan Alp, “Girişimcilik haftası etkinlikleri kapsamında çocukların

 girişimcilik ruhlarını öne çıkarmak; özgüvenlerini, paylaşımcı yanlarını geliştirmek, sosyal yardımlaşma bilincini aşılamak ve birbirlerinden alışveriş yaparak harcamalarını kendilerinin kontrol etmesini sağlamak amacıyla okulumuzda girişimcilik pazarı kurduk. Satıştan elde edilen gelirle sosyal sorumluluk projesi kapsamında SMA Tip 1 hastası Ebrar Güner’in tedavisinde kullanılmak üzere nakdi yardımda bulunacağız. Ebrar kızımız için bir nebze de bizim de katkımızın olmasını ve bu konuyla ilgili farkındalığın artmasını istedik. Yaptığımız özel etkinlikte çocuklarımızın isteği ve velilerimiz ile öğretmenlerimizin yoğun ilgisi nedeniyle beklediğimizin üstünde bir nakit topladık, hepsine çok teşekkür ederiz” dedi. Öte yandan küçük Ebrar adına resmi bağış toplanması için Batman Valiliğine yapılan resmi başvuru da önceki gün kabul edildi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=