Lütfen bekleyin..



26. Mahalle Buluşması Yenişehir Mahallesinde Gerçekleşti

02 Nisan 2022, 14:58 - Okunma: 345

Mahallelerin sorunlarını yerinde görmek, yerinde dinlemek ve yerinde çözüm üretmek için Batman Belediyesi’nin düzenlediği Mahalle Buluşmalarının 26.’sı Yenişehir Mahallesinde gerçekleşti. Yenişehir Mahallesi Parkında gerçekleşen ‘Mahalle Buluşmaları’ programına Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ali Osman Bilgili,

 Muzaffer Özkan ve Adnan Yürük, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Kamu ve Belediye Birim Müdürleri, Mahalle Muhtarı Hamza Bulgan ve çok sayıda mahalleli katıldı.

26.’sının gerçekleştirildiği Mahalle Buluşmaları’nda Batman Valisi Şahin, Mahalle Muhtarı Hamza Bulgan ve mahalle sakinlerinin taleplerini teker teker dinledi.Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri; asfalt ve kilit parke taşı serimi, park ve yeşil alan yapımı, ortaokul, spor kompleksi, kütüphane yapımı, mobese sisteminin kurulması, asayiş devriyelerinin artırılması, doğalgaz ile sokak aydınlatması konularında sorun ve taleplerini Vali Şahin’e iletti.

Tüm taleplerle tek tek ilgilenerek hızlı çözümler üreten Vali Şahin, Yenişehir Mahallesi’nin 2022 yatırım programına dahil edildiğini ve asfalt, parke taşı serimi, alt yapı ve yeşillendirme çalışmalarının ihtiyaç duyulan yerlerde yapılacağını belirtti. Vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek için gerçekleştirilen Mahalle Buluşmaları sayesinde sorunlarını birebir Vali Şahin'e iletme fırsatını bulduklarını ifade eden vatandaşlar, Vali Şahin'e özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Vatandaşların desteklerinden güç aldıklarını belirten Vali Şahin ise, vatandaşların hak ettiği hizmeti alması konusunda kararlı olduklarını sözlerine ekledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=