Lütfen bekleyin..



Muzaffer Nasıroğlu Batman Engelliler spor takımına destek verdi

02 Nisan 2022, 16:01 - Okunma: 964

Batman’ın sevilen ve önde gelen ailelerinden Fernas Yönetim kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu Batman Eengelliler spor kulübünü Ankara’da kabul ederek İzmir deplasman masrafını karşılarken, kulübe her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Batman’da Petrolspor’a ve Amatörlere yıllardır büyük destekler sağlayan Nasıroğlu ailesi kentte eğitimden sağlığa yatırımlar ve binlerce gence iş ve istihdam sağlayarak Batman ekonomisine büyük destek sağlıyor.

FERNAS Yönetim Kurulu üyesi iş insanı Muzaffer Nasıroğlu ve Zeynel Abidin Nasıroğlu Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 1.lig’te mücadele eden Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı idareci ve sporcularını İzmir Bornova maçı öncesi Ankara’da bulunan Fernas Yönetim Binasında ağırladı.
Ziyarete sporcuların yanı sıra Batman Engelliler spor kulübü Başkanı  Nasreddin Kaya , takım antrenörü Abdullah Bayram 'da katıldı.Fernas yönetim kurulu üyesi  Zeynel Abidin Nasıroğlu  ”Batman Engelliler spor Kulübünün bizleri ziyaret etmesi ile çok mutlu olduk

. Batman’da 16 yıldır Engelli bireylerin spor yapması ve Batman’ı birinci Ligde temsil etmesi bizleri gururlandırdı. Engelli sporcuların her zaman yanlarında oldukları ve sporun her dalında destek vermeye devam edecekleri vurguladı Bundan sonraki süreçte engelli kardeşlerimizin yanında olmak ve her türlü desteği vererek Batmanı daha bir üst ligde görmek istiyoruz”dedi. Başkan Nasreddin Kaya “Bizleri İzmir maçı öncesi kabul eden Fernas yönetimine sıcak karşılama ve verimli muhabbetleri için ayrıca verecekleri destekler çok teşekkür etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=