Lütfen bekleyin..



Başkan Çiftçi’den Ramazan Ayı Mesajı

31 Mart 2022, 14:37 - Okunma: 299

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Ramazan Ayının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Ramazan Ayı nedeniyle yaptığı açıklamada, Ramazan Ayı’nın oda üyeleri başta olmak üzere, ilimize, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diledi. Başkan Çiftçi

mesajında; Bu ayı başlangıç bilip, sabahın ilk ışıklarıyla dükkânını açıp sahura kadar hizmet veren yerel esnafa toplumun tüm kesimlerinin sahip çıkmasını, yine aynı şekilde esnafımızın bu ayın hürmetine binaen halkı düşünüp sırtındaki yükü hafifletme adına elinden gelen gayreti gösterip fırsatçılara, fırsatçılığa müsaade etmemesi gerektiğini dile getirdi. On bir ayın sultanı olan Ramazan–ı Şerif’in, rahmet ve bereket ayı olduğunu ifade eden Başkan Çiftçi, “Ramazan; yardımlaşmanın, yoksula ve muhtaca uzanan ellerin arttığı, bir aydır. Ramazan ayı, birlik ve beraberlik içinde kardeşliğimizi pekiştirmek için bizlere ayrı bir fırsat sunmaktadır.” Çiftçi; “Ramazan alışverişine çıkan vatandaşlarımızın çarşı ve pazara hareketlilik getireceklerini, bu ayın bereketiyle piyasaların canlanıp esnafımızın yüzünün güleceğini umut etmekteyiz." dedi. Başkan Çiftçi; “Yaklaşık iki yıldır devam eden pandemi ve akabinde yanı başımızda patlak veren savaştan dolayı herkes gibi esnaf, vatandaş olarak hepimiz büyük sıkıntılar yaşamaktayız. Bereket ayı olan bu ayda ellerimizi semaya açıp Rabbimizden sıkıntılarımızı hafifletmesini, kardeşliğimizi pekiştirmesini, helalinden bol ve bereketli kazanç nasip etmesini dilemeliyiz.” Çiftçi, mesajın sonunda Ramazan Ayının tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diledi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=