Lütfen bekleyin..



Kurtulmuş; “Temsilde adaleti sağlayacağız”

31 Mart 2022, 16:25 - Okunma: 412

Ak Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Partisinin İl Başkanlığınca Mezopotamya otelde düzenlenen "Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması" programına katıldı. Batman’lı kanaat önderleri, Dernek ve STK Başkanlarının da katıldığı istişare toplantısına AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Akif Gür ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile kanaat önderleri katıldı.

STK BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

Huzur ortamının olduğu yerde ekonomi, eğitim, sanat, kültürün geliştiğini ifade eden Kurtulmuş, konuşmasında “Sizi temin ederim ki; eğer Türkiye size saydığımız bu alanlarda güçlü bir şekilde ayakta duramazsa yarım bardak temiz suyu Türkiye'ye bırakmazlar. Onun için güçlü olmak, birlikte beraber olmak, kendi aramızdaki farklılıkları bir şekilde görüşerek, konuşarak, istişareyle ortadan kaldırmak, ortak hedeflere yönelmek ve ülkemizi, şehirlerimizi fevkalade güzlü bir hale getirmek geliyor. Bunun yolu da şehirlerimizi tek tek güçlü olmasından geçiyor. Eğer Batman eğitimiyle, sağlığıyla, ekonomisiyle, teknolojisiyle, kardeşliğiyle, barışıyla, istikrarıyla güçlü olursa Türkiye güçlü olur. Batman ne kadar daha ileriye giderse Türkiye'de o kadar ileriye gider.” Dedi. 

“HEP DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ”

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Batman’da yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelerek Türkiye ve Dünya gündemiyle ilgili önemli mesajlar verdi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ve Yeni seçim yasası ile ilgili görüş belirten Kurtulmuş, “ Yüzde 10’luk barajın yüzde 7’ye indirilmesi önemli ve olumlu bir adımdır. Türkiye ve demokrasimiz bakımından bir kazanımdır. Temsilde adaletin daha iyi sağlanabilmesi bu baraj meselesiyle mümkün olacaktır. Ayrıca partilerin bundan sonraki süreçte daha adil bir yarışa girmelerinin imkanını sağlayacaktır. Biz hep beraber Türkiye Cumhuriyeti yurttaşları olarak eşit ve özgür vatandaşlar olarak hep daha ileriye gideceğiz, hep daha güçlü olacağız. Biz zaten bu 20 yıllık süre içerisinde özellikle anadilinin rahat kullanılabilmesi, anadilde eğitimler yapılabilmesi ve belli konulardaki baskıların ortadan kaldırılması noktasında reformcu siyaset anlayışımız meydandadır” diye konuştu.


ÜNİVERSİTE’Yİ ZİYARET ETTİ
Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Batman Üniversitesini ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaretin ardından şeref defterini imzalayan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Batman Üniversitesinin genel ve akademik durumu hakkında Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’den bilgi aldı. Kurtulmuş Batman’da partisi tarafından düzenlenen genişletilmiş il divan toplantısına katıldıktan sonra Diyarbakır’a hareket etti. 

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=