Lütfen bekleyin..



Eren’den Kurslara Çıkarma

20 Ağustos 2017, 15:23 - Okunma: 986

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, il genelindeki açık ve kapalı spor tesislerinde verilen il spor merkezlerindeki yaz kurslarına adeta çıkarma yaptı. Bu yıl yirminin üzerinde spor branşında 17 bin sporcunun yaz kurslarına katılım sağladığını belirten İl Müdürü Eren, başarılı bir yaz dönemi geçirdiklerini söyledi.

Okulların açılmasıyla il Spor merkezlerindeki spor kurslarının da biteceğini belirten Eren; “Bu yaz çocuklarımız tüm branşlara büyük ilgi gösterdiler. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün desteğiyle ve tecrübeli antrenörlerimiz eşliğinde hedefimize ulaştık. Fırsat buldukça Batman genelindeki kurslarımızın durumunu öğrenmek için ziyaret ediyoruz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu. Eren ayrıca. 2017-2018 Eğitim Öğretim sezonunda da aktif çalışmalarının devam edeceğini de sözlerine ekledi. 
EREN, KÜTÜPHANEDE GENÇLERLE BULUŞTU
Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Gençlik Merkezi ve 19 Mayıs tesislerindeki ziyaretlerinin ardından kütüphanede ders çalışan öğrencileri ziyaret ederek ikramlarda bulundu. Bir süre Gençlik Merkezi kütüphanesindeki gençlerle sohbet eden İl Müdürü Eren, sınava girecek öğrencilere tavsiyelerde bulunup başarı diledi. Yapılan ziyaretlerde Gençlik Merkezi Müdürü Musab baran ve Spor Şube Müdürü Burak Eren’de eşlik etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=