Lütfen bekleyin..



“RAMAZAN’DA VİCDANIMIZIN SESİNİ DİNLEYELİM”

31 Mart 2022, 16:10 - Okunma: 331

MHP Batman Merkez İlçe Başkanı M. Arif Çetin, Ramazan ayında bütün esnaflara seslenerek, zam değil, indirime gidilmesini istedi.“Ramazan Ayı boyunca bütün esnaflarımızdan ricamız, ellerini vicdanlarına koyup satış yapmalarıdır. Ülke olarak zor günlerin üstesinden hepimiz el birliğiyle geleceğiz.” diyen MHP Batman Merkez İlçe Başkanı M. Arif Çetin; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan

beyın Temel gıda ürünlerinde KDV indirimi yapmasından sonra ve geçmiş günlerde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyin bütün ürünlerde %10 indirim kampanyası çağrısından sonra esnaf kardeşlerimizin bu kampanyaya devam etmelerini istiyoruz. Ülke ve halk olarak içinde bulunduğumuz ekonomik zorluklardan en kısa zamanda daha güçlü çıkacağımızdan eminiz. Bizler ülke olarak nice badireleri Devlet Millet olarak hep beraber atlattık . Batman’daki bütün esnaflarımız vatandaşı düşünerek hareket ederse, malının eksilmeyip bereketleneceğini görecektir. Ramazan Ayı sabır, ibadet, rahmet, mağfiret ve bereket ayıdır. Kutsiyeti ve fazileti Kur’an ve sünnet ile sabit olan Ramazan ayı, aynı zamanda “on bir ayın sultanı” olarak kabul edilmektedir. On bir ayın sultanı, dini ibadetlerimizin yanında Ramazan ayı geleneklerimiz açısından da kültürümüzde önemli bir yere sahiptir. Haydi, hep birlikte, Ramazan Ayını Dinimize yakışır bir şekilde karşılayalım.” diye konuştu. Başkan Çetin, Başta bizler olmak üzere herkesin imkânları doğrultusunda çevresindeki ihtiyaç sahibi ailelere, anne ve babaları cezaevinde olan ailelere, yetimlere, öksüzlere, yaşlı ve hastalara her zamankinden daha çok Allah rızası için el atılması gerektiğini de sözlerine ekledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=